Back to Članci

Lindex predstavlja PINK kolekciju u Jump Inn hotelu

Danas je Lindex, u znak borbe protiv raka dojke, predstavio svoju novu PINK kolekciju u prelepom ambijentu Jump Inn Hotela. I ove godine nastavlja se saradnja sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije. U periodu od 19. oktobra do 1. novembra, 10 posto prihoda od prodaje kompletnog asortimana sa odeljenja žena i veša brenda Lindex, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

„Veoma smo ponosni da već drugu godinu za redom sarađujemo sa Institutom. Veliki broj naših kupaca i zaposlenih su žene koje nas inspirišu na društveno odgovorno ponašanje, podršku ženama i borbu protiv raka dojke. Zbog toga, želimo da pomognemo da se podigne svest o ovoj zloćudnoj bolesti i da pozovemo sve naše kupce da zajedno pošaljemo poruku podrške svim ženama koje se bore sa rakom dojke. Lindex kampanja putem mode pokazuje kako stil, izražen kroz odevne komade može da osnaži ženu i podrži njenu različitost. Upravo zato su za zaštitna lica Pink kolekcije izabrane plus-size modeli Ešli Grejem i Kendis Hafin, kao i top modeli Alek Vek, Toni Garn i Kora Emanuel“, izjavila je Jelena Zorica, brend menadžer Lindex Srbija.

Na događaju posvećenom predstavljanju saradnje kompanije Triple Jump i Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, zvanicama se obratio i načelnik hirurgije Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, dr Srđan Nikolić, koji je istakao važnost podrške u poboljšanju uslova u ovoj ustanovi. Pored njega, zvanicama se obratila i Gorica Nešović, poznata radijska novinarka, istakavši važnost lepote poklanjanja na koju Lindex kroz ovu akciju podstiče i svoje kupce.

Kolekcija će biti dostupna, u svim Lindex prodavnicama u Srbiji, od 19. oktobra.

Share this post

Back to Članci

Napravi razliku za
buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.