Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Pre više od 65 godina, Lindex je započeo kao kompanija donjeg veša u Alingsasu, u Švedskoj. Danas smo međunarodna modna kompanija sa nekoliko različitih koncepata. Naš asortiman ima odličnu kombinaciju dobrih krojeva i kvaliteta po pristupačnim cenama, a našim kupcima želimo da olakšamo donošenje održivih izbora.

Naše nasleđe

Ponosni smo na naše švedsko nasleđe koje se ogleda u kvalitetu, dizajnu, održivosti i vrednovanju jednakosti. Naše dugogodišnje iskustvo i istorija kao kompanija donjeg veša, pružili su nam znanje o ženskom telu i stručnosti u skladu sa udobnošću. Žena je za nas sve i želimo da osnažimo i inspirišemo žene svuda. To je naš viši cilj.

Mi smo Lindex, mi verujemo u to da treba da radimo zajedno. Budući da je dvoje više od jednog, zajedno možemo više da utičemo. Možemo to da nazovemo našim faktorom uspeha.

Mi postojimo da bismo svuda osnažili i nadahnuli žene. Sve što radimo, sve što kažemo, radimo za nju. To zaista definiše ko smo i daje nam tu višu svrhu. U prodavnicama, na ekranu, kada reagujemo i kažemo ono što mislimo. Verujemo da svi imamo moć da osnažimo.

Usput imamo velike pristalice. Ovde smo kao velika porodica. I kao i svaka druga porodica, i oni vas teraju da preuzmete sledeći korak. I sledeći.

Jer u modnoj industriji ne možete da sedite mirno. A mi volimo da vodimo putem. Velike reči znamo. Ali iz velikih reči rastemo.

Mi smo brend koji raste i koji pravi razliku. I mi stvarno mislimo da možemo da poboljšamo stvari. Za žene, za decu, za budućnost. Stoga nikada nećemo zastati na našem putu da postanemo još održiviji. To je naše obećanje. Danas, sutra, zauvek.

Mi smo LINDEX. Mi radimo stvari zajedno.

Naše vrednosti

Kao tim, trudimo se da iskustvo kupca bude izvanredno, uvek sa strašću i posvećenošću. I mi smatramo da dobre vrednosti čine sve drugačijim. Ovo su one sa kojima živimo:

*Osnažiti sebe i jedni druge

*Tražiti konstantan napredak

*Donositi poslovno orijentisane odluke

*Delovati održivo

*Učiniti sve jednostavnim

Asortiman za žene

Želimo da ponudimo pouzdan skandinavski dizajn koji inspiriše i čini da se naši kupci osećaju sjajno. Slavimo žene svih oblika i veličina, a naši jednostavani krojevi definisani su modernom ženstvenošću, jednostavnošću i jasnoćom. Sa našim asortimanom za žene možemo da pomognemo kupcu da napuni orman sa odećom koju zaista voli, koju dobro održava i često koristi.

Asortiman za decu

U Lindex-u verujemo da je važno omogućiti deci da budu deca, što i unosimo u dizajn odeće za naše mališane. Naš način razmišljanja je da uvek gledamo na svet razigranim, znatiželjnim i kreativnim očima. Radi se o slobodi da se izraziš na bilo koji način koji osećaš ispravnim i da budeš svoj, bez obzira na sve.

Donje rublje

Svojim nasleđem i dugogodišnjim iskustvom, mi smo stručnjaci za donjeg veša sa dobrim znanjem o ženskom telu. Naš asortiman donjeg veša je napravljen da pomogne svakoj mušteriji da pronađe onaj model koji joj savršeno odgovara.

Kratke činjenice o Lindex-u

• Osnovan 1954. godine u Alingsasu, Švedska

• Sedište u Geteborgu, Švedska

• Deo Stockmann grupe

• Oko 4300 zaposlenih

• 660 miliona prometa u 2022. godini

• Oko 440 prodavnica na 18 tržišta

• 99% Lindex pamuka dolazi iz održivijih izvora

• 80% Lindex asortimana izrađeno je od održivih materijala

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.