Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000  rsd.

Šta je Lindex More ?

Lindex More aplikacija  omogućava vam da svakom kupovinom u Lindex maloprodajnim objektima ili na lindex.rs ostvarite određeni Cash-Back iznos, odnosno evidencija budućeg popusta iskazana u dinarskom iznosu.  Iskazani Cash-Back iznos je moguće koristiti kao popust pri jednoj ili više narednih kupovina, jednokratno ili višekratno pod definisanim uslovima.

Po izvršenoj kupovini i plaćanju računa, bilo kojim načinom plaćanja, kupovina se registruje i na osnovu visine plaćenog računa, kupac ostvaruje benefit. Benefit je iskazan u vidu „Cash-Back iznosa“ : evidencija budućeg popusta iskazana u dinarskom iznosu.

Iskazani Cash-Back iznos je moguće koristiti kao popust pri jednoj ili više narednih kupovina, jednokratno ili višekratno pod definisanim uslovima isključivo u maloprodajnim objektima Lindex.

  • Cashback 5% – u slučaju da je ukupan račun po jednokratnoj kupovini iznosio od 1,00 dinara do 10.000 dinara, kupcu se registruje 5% „Cash-Back iznosa“ na plaćeni iznos.
  • Cashback 7% – u slučaju da je ukupan račun po jednokratnoj kupovini iznosio od 10.001 dinara do 35.000 dinara, kupcu se registruje 7% „Cash-Back iznosa“ na plaćeni iznos.
  • Cashback 10% – u slučaju da je ukupan račun po jednokratnoj kupovini iznosio više od 35.001 dinara, kupcu se registruje 10% „Cash-Back iznosa“ na plaćeni iznos.
  • Sticanjem određenog Cash-Back iznosa, kupac, korisnik ostvaruje pravo da koristi Cash-Back iznos za kupovinu svih artikala iz asortimana.
  • Cash-Back iznos se može koristiti, kao popust u apsolutnom iznosu, pri kupovini svih artikala iz asortimana. Iznos konačnog računa koji može biti umanjen apsolutnim Cash-Back iznosom ostvarenim registrovanim kupovinama u skladu sa Opštim uslovima ne može biti viši od 50% ostvarene kupovine registrovane na jednom fiskalnom računu.
  • Pogodnosti posebnih ponuda za članove “Lindex More” loyalty programa.
  • Benefite vezane za kupovinu u skladu sa statusom u klubu kupaca I u skladu sa uslovima programa, skalom evidencija i benefita.

Lindex More Loyalty programu se možete priključiti preuzimanjem Lindex Srbija mobilne aplikacije putem Google Play Store-a za Android uređaje, ili sa App Store-a za Iphon-e uređaje.

Cash-Back iznos ostvaren kupovinom možete da ostvarite u svim Lindex maloprodajnim objektima, skeniranjem barkoda iz aplikacije prilikom plaćanja.

Prilikom Online kupovine, korisnici koji žele da ostvare CashBack iznos, neophodno je da budu registrovani za kupovinu na našem sajtu.

Registrovani korisnici mogu da se prijave u svoj Lindex More nalog na adresi: https://lindex.rs/moj-nalog/ . Važno je napomenuti da jednom priajvljen korisnik, u okviru svog naloga na sajtu lindex.rs ostaje prijavljen na svoj Lindex More nalog, do momenta odjave po zahtevu korisnika.

Svaka kupovina realizovana na lindex.rs za registrovane i prijavljene korisnike Lindex More aplikacije, omogućuje Cash-Back prema unapred definisanim pravilima.

Kod online kupovine, nakon 30 dana od datuma kupovine putem sajta, Cash-back iznos će biti dostupan i vidljiv na korisničkom računu u okviru aplikacije.

U slučaju povrata ili opravdane reklamacije na kupovinu, izvršiće se korekcija Cash-Back-a na korisnikovom računu, i isti će biti umanjen za iznos Cash Back-a koji je kupac ostvario kupovinim.

Sakupljen Cash Back iznos nije moguće koristiti za kupovinu na sajtu, već isključivo u maloprodajnim objektima Lindex.

Važnost dodeljenog Cash-Back iznosa je 6 meseci ili 182 dana od datuma transakcije. Istekom 6 meseci ili 182 dana, preostali, neiskorišćeni Cash-Back iznos prestaje da važi , postaje nedostupan za korišćenje i briše se na kraju isteka 6 meseci ili 182 dana.

Članovi “Lindex More” loyalty programa ima mogućnost provere perioda validnosti i kategorije odobrenog benefita u maloprodajnim objektima u mobilnoj aplikaciji.

Za sva pitanja u vezi sa programom lojalnosti možete kontaktirati putem email adrese office@giftoncard.eu

Za sva pitanja u vezi sa programom lojalnosti možete da nas kontaktirate putem email adrese OVDE

Nemaš LINDEX MORE? Skini loyalty aplikaciju.

Google Play

gp b

APP Store

as b

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.