Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

1 3

🎗 Lindex Pink kampanja:
Snažne zajedno u borbi protiv raka dojke

Devetu godinu zaredom, Triple Jump Group sa brendom Lindex, predstavlja svoju Pink kampanju pod nazivom Snažne zajedno u borbi protiv raka dojke. Ova kampanja ističe značaj podrške, podizanja svesti o redovnim pregledima, samopregledima i zajedničkoj borbi protiv raka dojke.

O kampanji

Rak dojke je jedna od najčešćih bolesti koja pogađa žene širom sveta. Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO), svake godine dijagnostikuje se više od 2 miliona novih slučajeva raka dojke. Kad je Srbija u pitanju, procenjuje se da se godišnje registruje oko 4.000 novih slučajeva raka dojke. Institut za onkologiju i radiologiju Srbije predstavlja ključnu tačku u dijagnostikovanju i lečenju ove bolesti. Ponosni smo što već godinama podržavamo Institut u njihovim naporima da pruže najbolju moguću brigu pacijentima.

Značaj redovnih pregleda i samopregleda

Kroz Pink kampanju, želimo da skrenemo pažnju na neophodnost redovnih mamografskih pregleda i samopregleda dojki. Rano otkrivanje raka dojke znatno povećava šanse za uspešno lečenje. Ujedinjeni u ovom cilju, možemo zajedno spasiti mnoge živote.
Sad je pravi trenutak da ne odlažeš i uradiš samopregled.

2 3

Podrška ženama u borbi

Borba protiv raka dojke nije samo fizička, već i emocionalna. Zalažemo se za pružanje podrške ženama koje se suočavaju sa ovim izazovom. Pink kampanja nas podseća da nismo sami u ovoj borbi. Svi zajedno možemo pružiti podršku i osnažiti žene da se uspešno izbore s ovom opakom bolešću.

Donacija Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

I ove godine, 10% ukupnog prihoda od prodaje Lindex asortimana za žene, u periodu od 2. do 15. oktobra, biće donirano Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Ova donacija ima direktnu svrhu, a to je poboljšanje uslova lečenja na Institutu.

Šta smo uradili do sad?

Do sad je kompanija Triple Jump, kroz Lindex Pink kampanje, prikupila više od 100.000 evra, što je omogućilo brojna poboljšanja na Institutu, uključujući adaptaciju prostorija na Klinici onkološke hirurgije, nabavku elektrohirurških generatora i druge medicinske opreme.

Nastavljamo da se borimo zajedno

Nadamo se da će ova kampanja podići svest i inspirisati ljude širom Srbije da se pridruže u borbi protiv raka dojke.

3 2

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.