Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Shiny ribbed socks with short shaft - 7958903

Volite svoju trikotažu. Zauvek.

Jesen i trikotaža prosto idu zajedno, oduvek. Trikotaža je ono što vam je potrebno od garderobe za pametno oblačenje pogotovo kada sve više zahladi. I bez brige, možete je beskrajno stilizovati..

Shiny ribbed socks with short shaft - 7958903-2120

Sviđa nam se kada jedan model pruža hiljadu opcija. Zamislite isti džemper u kombinaciji sa pantalonama, elegantnom suknjom, preko vase omiljene haljine, uz helanke, ma zajedno sa bilo čim. Garderoba koju možete voleti i nositi svaki dan. E to je pametno.

Jesenje boje su meke i pomalo prigušene. Od krem bele do bordo, od zelene do različitih nijansi braon. Moderne I predimenzionisane kragne i kardigani sa lepim detaljima sjajno se uklapaju uz duge štrikane haljine.Kolekcija koju sa uživanjem možete da kombinujete.

Shiny ribbed socks with short shaft - Dark Blue, 34/36 - 7958903-2120|34/36

Stilizujte po svom ukusu.
Suknja od trikotaže se vraća u modu. Zašto je ne bi iskombinovali sa novim a tako klasičnim džemperom sa leo dezenom? Istovremeno i modno i toplo. Ili biste radije iskombinovali par somotkih pantalona sa predimenisanim džemperom sa polo kragnom? To je vaš stil, tako da sami odlučite kako želite da nosite trikotažu ove jeseni. Bilo kako bilo, možete da pronađete sve što vam je potrebno za toplu i stilsku sezonu u našim radnjama ali i na sajtu.

Napravite svoju šik kombinaciju.
Gde piše da štrikano mora uvek da ide uz nežno? Grafički dezeni iskombinovani sa veganskim kožnim pantalonama. To je ono što mi zovemo sjajnom kombinacijom.


Shiny ribbed socks with short shaft - Dark Blue, 37/39 - 7958903-2120|37/39

Vrhunski kvalitet za izgled koji traje
Ponekad prosto želite da osetite kvalitet, zar ne? Zbog toga smo kreirali kolekciju vrhunskog kvaloteta sa odabranim modelima od trikotaže koji su zaista napravljeni da budu voljeni dugo vremena. Samo potražite oznaku “premijum kvalitet” I naći čete modele izrađene sa merino vunom, ovčijom vunom i alpaka vunom. Tako dobijete toplinu od vune, dok će vam mešavina alpaca vune pružiti nešto luksuzniji i prijatniji osećaj. Mi mislimo da je to zaista dobra kombinacija.


Shiny ribbed socks with short shaft - Dark Blue, 40/42 - 7958903-2120|40/42

Volite svoju trikotažu. Dugo vremena.
Dobar džemper je kao zaista dobar prijatelj. Prijatelj koji će vas ugrejati kada postane hladno i prijatelj koji će biti tu za vas kada sve postane pomalo teško. I, šta radite sa najboljim prijateljima? Pa brinete se za njih naravno. Volite svoju trikotaži i brinite se za nju iskreno.


Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.