Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Vodič za brushaltere

Pronađi svoj savršen model i nećeš morati ponovo da ga probaš.
Obećavamo da će uvek biti isti, bez obzira na boju ili materijal.

 

Mali vodič o održavanju

Delimo sa vama par saveta od naših stručnjaka za brushaltere.

Koliko često treba da perem brushalter?
Zavisi koliko često ga nosite, naravno. Odličan savet je da imate nekoliko brushaltera koje volite i nosite u krug, to će značiti da ne morate da ih perete suviše često. Na taj način dajemo materijalu pauzu između svakog nošenja i tako može lako da se vrati u prvobitni oblik.

Da li moram ručno da perem brushalter?
Jednostavan odgovor je da. Zaista je najbolje izbaciti sve nečistoće iz brushaltera i u isto vreme se pobrinuti da on ostane u dobroj formi. Ne sviđa vam se ta ideja? Ma nije teško. Samo ga potpopite u lavabo sa hladnom vodom i blagim deterdžentom, isperite ga i okačite da se osuši.

Šta još mogu da učinim da moji brushalteri budu u dobroj formi?
Uvek složite jedan brushalter na drugi sa korpama okrenutim na gore. Na taj način će zadržati svoj oblik. I sakupite bretele iza brushaltera, da se ne bi zaglavili u fioci, a samim tim i oštetitli.

Mogu li da ih operem u mašini u vrećici za pranje veša?
Pa, da, možete, ali ako to učinite, uvek budite sigurni da ste uključili mašinu na pranje bez centrifuge. I treba da stavite brushaltere u mrežastu vrećicu i zapamtite da ih ne perete sa teškim odevnim predmetima. Da se korpe ne ugnječe tokom pranja.

Kako da osušim brushaltere?
Nakon što ste ih ručno oprali, uvite brushaltere u čist peškir da biste se oslobodili viška vode i upili vlagu. Obavezno preoblikujte korpe kada završite. Sa punjenim brushalterima nežno povucite korpe kako biste izbegli da izgube oblik. Zatim okačite brushaltere da se osuše. Nikada ne dozvolite da brushalter visi samo sa jedne strane jer to može uzrokovati nepotrebno istezanje tkanine.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.