Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Prolećni dezeni su stigli.

Počinje sa kratkom idejom, zatim se događa magija i onda naši dizajneri ožive novu šaru.
Rezultat je udobna uniseks garderoba za bebe, ispunjena razigranim detaljima koji se nose i vole svaki dan.

Ovog proleća nudimo vam sjajne krokodile iz Eksplozije boja i divne bele rade iz Nežne prirode. Odaberite svoje favorite i kombinujte ih do beskonačnosti.

Krokodil se vratio

“Krokodil je omiljen dezen iz prošlogodišnje kolekcije. Tada se pojavio sa ostalim životinjama u grupnom printu. Shvatili smo da nam se previše sviđa da bismo ga tek tako pustili. Zato smo krokodilu ove sezone dali vodeću ulogu, zajedno sa lavom”, kaže dizajnerka Adalmina Piechal.

Dezen sa krokodilima je rađen u tri kombinacije boja: braon / tirkizna, bež / zelena i sunčano žuta. Koju kombinaciju ćete odabrati za vašu bebu? Iskombinujte ih sa našim klasičnim prugama, sa još više šarenila ili ih nosite sa nečim jednobojnim.

Nežnost cveća za bebe

“Bela rada nas takođe podseća na nekadašnjeg favorita, suncokret. Mi apsolutno volimo bele rade i naći ćete ih i na bodićima i na haljinama u nežno zelenim i toplo žutim tonovima. Iskombinujte ih sa sa udobnim pantalonicama ili helankama i vaša beba je spremna za nove uzbudljive avanture.”

Brazilian high seamless briefs - Dusty Brown, 40/42 - 8084021-8695|40/42

Buđenje novih šara

“Pri crtanju novih šara uvek imamo prvu ideju, možda razigranu sliku koju smo pronašli ili popularni dezen iz ranijih kolekcija koji želimo da dizajniramo na novi način. Ponekad razmišljamo i kreiramo zajedno, igramo se sa novim životinjama i testiramo ih da vidimo da li odgovaraju našem asortimanu. Inspiraciju dobijamo i od umetničkih dela i od palete boja.”, kaže Adalmina Piechal.

Pravi favoriti koji traju duže

Lindex garderoba za bebe uvek je meka i udobna. Udobnost i mobilnost su izuzetno važni. Mi pravimo odeću za bebe, istražujemo i uživamo u životu svakodnevno. Naši modeli moraju da izdrže bezbrojna pranja i da imaju kvalitet koji će se nasleđivati među braćom i sestrama, drugom decom.

Ima GOTS sertifikat!
O da, sva naša garderoba za bebe je uvek GOTS sertifikovana ili izrađena od recikliranih materijala. Za izradu naših kolekcija za bebe koristimo samo organski pamuk a sva naša pamučna garderoba je GOTS sertifikovana. To dokazuje da su bojenje, štampanje i svaki deo proizvodnog procesa odobreni prema GOTS-ovim kriterijumima. Ova garderoba je napravljena po fer uslovima.

Proizvod označen sa GOTS mora biti proizveden od najmanje 70% organskih vlakana i ovaj standard pokriva čak i sve procese u proizvodnji, kao što su predenje vlakana, priprema i pribor dok garderoba ne bude gotova.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.