Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Prilično pametna odeća za bebe

Lindex kolekcija za bebe ima mnogo inventivnih i pametnih funkcija koje pojednostavljuju vaš svakodnevni život sa bebom. Činjenica da je garderoba napravljena od održivih materijala nije tako loša.

Mi volimo kada su stvari jednostavne. Zato imamo nešto što se zove rešenje za proširene veličine. To znači da manžetne na rukavima mogu da se preklope, za bodi manje veličine, odnosno otvore kada ručice porastu. Takodje na preponama postoji i dodatni red dugmadi. Kada tek kupite bodi zakopčavajte ga na prvi red dugmića a kako beba malo poraste imate drugi niz. Upravo tako, imate potpuno novu veličinu. Bez kupovine nove odeće.

Pametna pidžama

Svesni smo da promena pelena nije najsmješnija stvar usred noći, s umornom bebom i možda još umornijim roditeljima. Kakva slučajnost-naša pidžama za bebe opremljena je dvosmernim rajsferšlusem koji može da se otvara i odozgo i odozdo. Ovo vam daje vremena za važnije stvari. Kao san, na primer …

Osim toga, naša odeća za bebe je uniseks (da li je neko upravo rekao ura?) i na sajtu možete da vidite sve dostupne modele. A ako to nije bilo dovoljno, svi naši bodići za bebe su na preklop do veličine 68 a uskoro će biti i do veličine 86. Lakše za vas, udobnije za vašu bebu.

Lindex + Održivost = Uvek.

Produžavanje životnog veka odeće samo je jedan deo Lindeksovog rada na održivosti. Uvek koristimo najkvalitetnije materijale kako bismo bili sigurni da će odeća trajati generacijama i da će je naslediti mlađa braća i sestre ili druga deca.

Naša odeća za bebe je ili GOTS sertifikovana ili je napravljena od recikliranih materijala i uvek je napravljena od 100% organskog pamuka. Brinuti se o životnoj sredini i ljudima u proizvodnji najbolje što možemo je naša svrha. Uvek.

GOTS sertifikat

Šta je GOTS, pitate se. Zalaže se za Globalni standard organskog tekstila i međunarodna je oznaka za odeću i tekstil koja uključuje i društvene i ekološke zahteve. GOTS ima za cilj da potrošačima olakša izbor tekstilnih proizvoda u kojima se gleda holistička perspektiva uzimajući u obzir životnu sredinu i društvenu odgovornost tokom čitavog proizvodnog procesa.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.