Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Prilično pametna garderoba za bebe

Lindex kolekcija za bebe ima puno inventivnih i pametnih funkcija koje pojednostavljuju vaš svakodnevni život sa bebom. Ni činjenica da je garderoba napravljena od održivih materijala nije ni malo loša.

Volimo jednostavne stvari. Zbog toga imamo nešto što se zove prošireno rešenje za veličine. To znači da na rukavima i nogavicama možete da presavijete manžetne, odnosno da ih raširite. Takođe postoji i dodatni red dugmadi na preklopu. Kad je beba manja, manžetne su presavijene i bodi je zakopčan na prvom redu dugmića. Kada beba malo poraste manžetne su spuštene i kopčanje prelazi na drugi red. Upravo tako, dobili ste potpuno novu veličinu. Bez kupovine nove odeće.

Soft mittens - Pink, 4-6 - 8022023-9794|4-6

Pametne pidžame

Svesni smo da promena pelena nije baš najzabavnija stvar usred noći, s umornom bebom i možda još umornijim roditeljima. Kakva slučajnost – naša pidžama za bebe opremljena je dvosmernim rajsferšlusem koji može da se otvoriti i odozgo i odozdo. To vam daje vremena za važnije stvari. Kao, na primer, vreme za spavanje …

Pored toga, naša garderoba za bebe je unisex (da li je to neko rekao sjajno?). A ako to nije dovoljno, svi naši bodići su, do veličine 68, na preklop. Lakše za vas, udobnije za vaše bebe.

LINDEX + održivost = uvek

Davanje odeći duži život samo je jedan deo Lindex-ovog rada na održivosti. Uvek koristimo najbolje materijale sa najvišim kvalitetom, kako bismo bili sigurni da će odeća trajati generacijama i da će je naslediti mlađi braća i sestre ili druga deca.
Naša garderoba za bebe je ili GOTS sertifikovana ili je izrađena od recikliranih materijala i uvek je izrađena od 100% organskog pamuka. Vrlo nam je važno da se brinemo o životnoj sredini i ljudima u proizvodnji najbolje što možemo. Uvek.

GOTS sertifikat

Šta je GOTS, pitate se. To je “Global Organic Tektile Standard” – odnosno standardi koji su uvedeni globalno za proizvodnju organskih materijala. GOTS je međunarodna oznaka za odeću i tekstil koja uključuje i socijalne i ekološke zahteve. Cilj GOTS-a je da potrošaču olakša izbor tekstilnih proizvoda gde je holistička perspektiva uzeta u obzir prema životnoj sredini i društvenoj odgovornosti tokom celog procesa proizvodnje. GOTS garantuje da je komad garderobe koji ste kupili izrađen od najkvalitetnijeg materijala, koji je proizveden na potpuno fer način a to podrazumeva da ni radnici u lancu proizvodnje ni životna okolina nisu ugroženi, već naprotiv zaštićeni. Sjajno zar ne?

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.