Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Naši najbolji saveti i rešenja

Pronalaženje donjeg veša koje je najbolje za vaše telo može biti teško. Ali budite sigurni da smo tu da vam pomognemo da pronađete svoje nove favorite.
Pametna fioka za veš sadrži sve što vam je potrebno za različite prilike. Bez obzira da li volite klasične brushaltere ili one bez korpi i žica, klasične gaćice ili bikini, sve imamo. Pročitajte da biste saznali više.

Brazilian high seamless briefs - Light Dusty Green, 44/46 - 8084021-8878|44/46

Mi volimo brus haltere

Mi volimo veš još od 1954 godine. Za mlade grudi i za one zrele. Za one koje se tek razvijaju.
Za male ali i za velike. Dakle, kod nas možete biti sigurni da ste pronašli brushalter koji tražite.

Predstavljamo meki brushalter – bez žice i korpe:

Ne propustite našu najnoviju inovaciju, meki brushalteri. Tako udoban uz sjajnu podršku, bez šavova, nevidljiv ispod garderobe i tako mekan da prosto ne želite da ga skinete. Dostupni su u veličinama od XS do XL. Probajte, svideće vam se.

Da li imate brushaltere za jogu?

Imamo puno mekih modela. Udobni, sa sjajnom podrškom i savršeni za jogu ili lagane treninge. Dizajnirani su sa i bez kopči na leđima.

Šta ako ne mogu da nađem svoju veličinu u radnji?

U tom slučaju možete da ga naručite preko našeg sajta. I zapamtite, nemamo sve modele i boje u svim veličinama u radnji, ali na sajtu uvek možete da pronađete veličine korpi AA – F i veličine 65 – 100 u obimu.

Brushalter sa otvorima za proteze zvuči prilično neverovatno. Možete li to da ponudite?

Apsolutno! Ali ne u svim prodavnicama. Svakako potražite na sajtu ili pitajte i uputićemo vas.

Sviđa mi se sve što je održivo. Šta nudi Lindex?

I nama isto. Pa tako i imamo puno odeće napravljene od održivih materijala. Zapravo, sve naše gaćice iz redovnih kolekcija su održive. Na primer, reciklirani poliamid, održivi pamuk i Tencel. Naše Tencel gaćice sadrže prirodno vlakno napravljeno od pulpe brzorastućih stabala koja su proizvedena sa smanjenim uticajem na životnu sredinu. Prilično fantastično! I pazite da ne preskočite naše modele bez šavova.

Brazilian high seamless briefs - Lt pink, 34 - 8084021-9339|34

Treba mi brushalter za dojenje. Imate li to?

Naravno! Naši brushalteri za dojenje su zaista udobni i jednostavni za upotrebu. Sa samo jednom rukom možete ga otkopčati ili zakopčati. Brzo i jednostavno kada je beba spremna za užinu.

Šta da radim da bi moji favoriti trajali duže?

Neka vam veš traje duže tako što ćete da ga perete pažljivo i na niskoj temperaturi. Koristite naše pametne torbe za pranje veša. I nikada ne perite brushaltere više nego što je potrebno.

Brazilian high seamless briefs - Lt pink, 36/38 - 8084021-9339|36/38

Kako da čuvam brushaltere?

Još jedna važna stvar je da pravilno odlažete brushaltere. Položite ih u fioku naslonjene jedne na druge, bez prevrtanja korpi. Zadržaće svoj oblik i učiniti da omiljeni brushalteri duže potraju.

Kako mogu da dobijem pomoć u u radnji da nađem model koji mi najbolje pristaje?

U našim prodavnicama uvek postoji neko ko će vam pomoći. Osoblje je tu da vas vodi. Možemo da vas izmerimo kako bismo dobili vašu tačnu veličinu. Samo se obratite nekom od naših prodavaca i neko će vam pomoći. Ako želite, možete da rezervišete i termin za “ličnog asistenta” pri kupovini. Tako ćete dobiti nekog od našeg osoblja samo za sebe. Ova usluga je potpuno besplatna.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.