Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Brazilian high seamless briefs - Blue, 44/46 - 8084021-7859|44/46

Napravite mesta za LINDEX bebinu sobu

Lindex-ov veoma popularan asortiman za bebe je proširen i sada uključuje „Lindex bebinu sobu“ – razigranu kućnu kolekciju za decu.

Popularne šare i nijanse boja sa garderobe za bebe odražavaju se, između ostalog i na posteljinu, peškire i korpe za odlaganje stvari ili igračaka. Baš kao i odeća za bebe, asortiman ove kolekcije je napravljen od organskog pamuka i recikliranog poliestera, a proizvodi izrađeni od pamuka su uvek GOTS sertifikovani.

Brazilian high seamless briefs - Blue, 48/50 - 8084021-7859|48/50

Udobna prostirka za igranje biće sjajno mesto za nove avanture. Možda da bacite pogled I na meku podstavljenu i razigranu slikovnicu. Prepuna je zabavnim crtežima i, naravno, toliko je odlična da je možete I žvakati. A mi prosto volimo ovaj fenomenalan leopard jastuk i sve udobne prekrivače. Koji će biti vaš favorit?

Brazilian high seamless briefs - Light Lilac, 36/38 - 8084021-5335|36/38

„Lindex bebina soba je dobrodošao dodatak našeg asortimana za bebe i baš kao i odeća za bebe, kućna kolekcija je izrađena od organskog pamuka i recikliranog poliestera, a proizvodi od pamuka uvek su GOTS sertifikovani. Naša kolekcija Babi Home ima istu ljupku lestvicu boja i dezena kao naša garderoba za bebe, koju cene naši kupci “, kaže Inger Lundkvist, direktor dizajna i nabavke za dečiji asortiman.

Mekan i razigran enterijer
Kolekcija “bebina soba” sadrži takođe i platnene korpe sa ušima kao preslatkim detaljima. Savršeno za igračke ili medvediće. A šarene zastavice odmah stvaraju fantastičan osećaj veselosti u bebinoj sobi.

Posteljina je napravljena od super udobnog pamuka. Što znači da će vaša beba sanjati slatke snove u posteljini napravljenoj od istog mekog kvaliteta kao što je I njena pidžama. I sve u istom dezenu. Koliko je to slatko? Lindex bebina soba dostupna je u prodavnicama i na sajtu.

Brazilian high seamless briefs - 8084021-8695

Da li ste ljubitelj “meke prirode” ili “eksplozije boja”?
Izaberite svoje favorite i uvedite ih u bebinu sobu.

O da, ima GOTS sertifikat!
Cela kolekcija je 100% održiva, GOTS sertifikovana ili napravljena od recikliranih materijala. Kriterijum koji je za nas ključan.
Za izradu naših kolekcija za bebe koristimo samo organski pamuk a sva naša pamučna garderoba je GOTS sertifikovana. To dokazuje da su bojenje, štampanje i svaki deo proizvodnog procesa odobreni prema GOTS-ovim kriterijumima. Ova garderoba je napravljena po fer uslovima.

Proizvod označen sa GOTS mora biti proizveden od najmanje 70% organskih vlakana i ovaj standard pokriva čak i sve procese u proizvodnji, kao što su predenje vlakana, priprema i pribor dok garderoba ne bude gotova.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.