Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Kako uspeti u organizaciji darivanja bebe

Da li planirate da organizujete „darivanje bebe“? Sjajno! Mi znamo kako da napravite malu zabavu iznenađenja sa po kojim detaljem više. Sa pametnim planiranjem, ukrasima, poklonima i igrama sigurno ćete budućoj mami (a možda i tati?) dati dodatnu energiju i radost pre nego što pristigne beba.

Swimsuit with leopards - Dark Aqua, 38 - 7958579-5350|38

Planiranje
Darivanje bebe se obično organizuje pred kraj trudnoće, oko 30. nedelje. Ne zaboravite da proverite raspored buduće mame; ne želite da ona bude okupirana drugim stvarima na dan događaja. Možda neko može da rezerviše vreme sa njom pod izgovorom da… Pa, smislite neku slatku malu laž! Pošaljite pozivnice nekoliko nedelja pre velikog dana, da biste bili sigurni da će svi pozvani biti u prilici da se organizuju i proslave sa vama.

Ukrasi
Tajna ujedinjenog i luksuznog osećaja je u tome da idete sa temom u boji. Upotrebite istu nijansu boja na balonima (helijumski baloni su tako svečani, mada i papirni mogu sjajno da posluže i bolji su za okolinu), pecivima, stoljnjacima, konfetama, vencima, poklonima i cvećem. Možda čak i vaša odeća? Na pozivnicama naglasite da gosti dođu obučeni u tematsku boju. Što se više podudara to bolje. Balončići od sapunice dodaće imalo čarolije.

Sto za posluženje
Mini tortice su možda najpopularnije pecivo na ovakvim proslavama. Lepe su, ukusne i lako uklopive sa tematskom bojom. Lako se nadopunjuju predivnim figuricama kolica, lutki i flašica. A ko može da odoli mini torticama, keksićima, sladoledom u lepim činijima ili ukusnom tortom? Samo pratite tematsku boju i sve će izgledati sjajno. Piće bez alkohola će dati dodatnu iskru.

Swimsuit with leopards - Dark Aqua, 40 - 7958579-5350|40

Pokloni
A sada: pokloni. Pokloni koji će budućim roditeljima biti potrebni i koji će ih obradovati su ramovi za fotografije, garderoba za bebu u različitim veličinama, nežne igračkice, igračke za žvakanje, udobni prekrivači ali i spa dan za mamu. Poklon može da bude i da se ponudite da skuvate ručak, očistite po kući ili pričuvate braću ili sestre, da bi se mama I tata malo odmorili I imali više vremena za novu bebu. Proverite sa svim gostima šta je ko ispanirao da biste bili sigurni da poklanjate različite poklone.

Igre
Šta buduća mama voli? Da li voli neke razigrane igre ili je više ljubitelj kvizova? Tipična igra na darivanju bebe je pogoditi koji tačan datum kada će se beba roditi, pol, ime, težina i dužina. Druga igra može biti predlaganje imena za bebu. Podelite se u dve grupe I svaka grupa dobije po određeno slovo na koje treba da smisli što više imena za bebu. Spiskove dajete mami, sa označenim favoritima – imenima koja se dopadaju svim učesnicima grupe.
Darivanje bebe je savršena prilika da se družite sa prijateljima i da svi zajedno razmazite buduću mamu. Na kraju krajeva, zato se i zove darivanje bebe; mamu ćete darivati sa poklonima i pažnjom.

Želimo vam svu sreću sa vašom zabavom!

Swimsuit with leopards - Dark Aqua, 42 - 7958579-5350|42

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.