Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Jersey top with cut-out shoulders and flounces - 7906154-80

Imajući održivost na umu

Samo najbolje je dovoljno dobro za našu decu i u našem razigranom asortimanu za bebe nema izuzetaka. Ovde ćete pronaći male odevne predmete sa odličnim karakteristikama gde kvalitet, funkcija i održivost idu ruku pod ruku. Uvek.

Funkcionalnost odeće je nešto što uvek imamo na umu prilikom dizajniranja garderobe za bebe. Želimo da vam ta garderoba olakša svakodnevni život, da bude udobna za nošenje i da traje dugo.
Naš asortiman za bebe odražava najvažnije karakteristike Lindeksa: mekan je, održiv i sa neodoljivim šarama. Naša odeća za bebe izrađena je od materijala visokog kvaliteta i sa pametnim funkcijama, poput rešenja za proširene veličine. To znači da ćete od jednog artikla dobiti dva. Kako vaša beba raste, raste i njena odeća. A kada bude baš malo, odeću možete predati nekom drugom. To je ono što nazivamo dugotrajnim avanturama.

Garderoba za bebe za svakoga

Naša odeća za bebe je uniseks (odlično, zar ne?), što znači da je vaš ukus jedino važno. A kako bismo što većoj deci pružili priliku da nose našu meku, dizajniranu odeću, sada smo I na bodićima do veličine 86 uveli dva reda kopčanja i produžene rukave. Lakše za vas, udobnije za vašu bebu.

Kao što vidite, možete biti sigurni da donosite pametan i održiv izbor kada kupujete odeću za bebe od nas.

GOTS sertifikat

Šta je GOTS, pitate se. Zalaže se za Globalni standard organskog tekstila i međunarodna je oznaka za odeću i tekstil koja uključuje i društvene i ekološke zahteve. GOTS ima za cilj da potrošačima olakša izbor tekstilnih proizvoda u kojima se gleda holistička perspektiva uzimajući u obzir životnu sredinu i društvenu odgovornost tokom čitavog proizvodnog procesa.

Fine-knit tights - 7906796-7251

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.