Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Kick flare twill trousers - Dark Dusty Green, 40 - 7957956-9683|40

Farmerke koje se vole.
Zauvek.

Mi volimo garderobu na koju možete da se oslonite. U kojoj se uvek osećajte udobno i moderno. Farmerke su pravi heroj garderobe. Tako lak za stilizovanje i tako spreman za nošenje. Iskoristite naš vodič za farmerke da pronađete svoj omiljen model.

Ravna nogavica sa visokim strukom, uske, uzane sa visokim strukom, ukrojene nogavice, široke, uske sa steznik efektom i krojene po poslednjoj modi. To su naši modeli. Da bismo vam olakšali posao, dali smo im imena. Nea, Tova, Vera, Maia, Karen i Lilli. I nakon što ste pronašli svoj omiljeni kroj, ime modela je sve što treba da zapamtite kada dođe vreme da osvežite vašu garderobu.

Kick flare twill trousers - Dark Dusty Green, 42 - 7957956-9683|42

Manje uticaja. Bolji džins.

Lindex nudi veliki broj farmerki i to održivih. Mi to zovemo “Better Denim”. Better Denim ili bolji džins je zaista bolji zato što smo optimizirali recepte za pranje i izbacili nekoliko dodatnih ispiranja i kombinovali druge. Rezultat koji smo dobili je značajan, nakon proizvodnje naših prvih Better Denim modela potrošnja vode je smanjena do 45%, a potrošnja energije do 27%. Manja upotreba vode takođe je rezultirala manjom upotrebom hemikalija. Sada je sav naš džins “bolji džins”.

A kako zvuči “još bolji džins”? Bolji zato što je proizveden uz najodrživiji mogući postupak pranja. U procesu pranja korišćeno je samo 2 litre vode, odnosno jedna boca. Proces je bolji za životnu sredinu kao i za ljude koji rade u proizvodnji. Modeli sa “Even Better Denim” oznakama su napravljeni i od održivijih materijala poput recikliranog pamuka i recikliranog poliestera. Farmerke su obojene najčistijom indigo bojom na tržištu koja je bolja i za okolinu i za ljude koji rade u proizvodnji.

Tako da, odaberite svoje omiljene farmerke i iskombinujte ih sa klasičnom belom košuljom, udobnim majicama raznih boja ili se odvažite i nosite ih uz još džinsa. Najbolji deo je što ne možete da pogrešite. Samo idite ka svom osećaju i ostanite verni svom stilu.

Kick flare twill trousers - Dark Dusty Green, 44 - 7957956-9683|44

Budite pažljivi s Violom Bergstrom

Viola Bergstrom, jedna je od Lindex-ovih modela koji ove jeseni prikazuju pametne stilove i načine kombinovanja garderobe. Pitali smo Violu za njene tajne trikove sa garderobom.
Tretirajte svoju odeću kao svoje najbolje prijatelje i ne kupujte nagonski. Uvek je bolje razmisliti pre nego što krenete u kupovinu kako biste sprečili da završite sa odećom koju nećete koristiti.

Koje pantalone nosite?
Volim džins sa ravnim nogavicama i visokim strukom. Možete se igrati sa odabirom raznih majica sa tako dobrim krojem.

Kako se brinete za odeću?
Parim odeću umesto da ih perem, puno ih luftiram i uvek lepo I pažljivo savijam. Kada se brinete o svojoj garderobi ona će trajati duže. Tako da se trudim da budem pametna.

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.