Minimalna vrednost porudžbine je 3.000 rsd. Dostava za sve porudžbine je besplatna.

imid 1

Farmerke koje se vole.
Zauvek.

Mi volimo garderobu na koju možete da se oslonite. U kojoj se uvek osećajte udobno i moderno. Farmerke su pravi heroj garderobe. Tako lak za stilizovanje i tako spreman za nošenje. Iskoristite naš vodič za farmerke da pronađete svoj omiljen model.

imid 2

Ravna nogavica sa visokim strukom, uske, uzane sa visokim strukom, ukrojene nogavice, široke, uske sa steznik efektom i krojene po poslednjoj modi. To su naši modeli. Da bismo vam olakšali posao, dali smo im imena. Nea, Tova, Vera, Maia, Karen i Lilli. I nakon što ste pronašli svoj omiljeni kroj, ime modela je sve što treba da zapamtite kada dođe vreme da osvežite vašu garderobu.

imid 3

Manje uticaja. Bolji džins.

Lindex nudi veliki broj farmerki i to održivih. Mi to zovemo “Better Denim”. Better Denim ili bolji džins je zaista bolji zato što smo optimizirali recepte za pranje i izbacili nekoliko dodatnih ispiranja i kombinovali druge. Rezultat koji smo dobili je značajan, nakon proizvodnje naših prvih Better Denim modela potrošnja vode je smanjena do 45%, a potrošnja energije do 27%. Manja upotreba vode takođe je rezultirala manjom upotrebom hemikalija. Sada je sav naš džins “bolji džins”.

imidz 4

A kako zvuči “još bolji džins”? Bolji zato što je proizveden uz najodrživiji mogući postupak pranja. U procesu pranja korišćeno je samo 2 litre vode, odnosno jedna boca. Proces je bolji za životnu sredinu kao i za ljude koji rade u proizvodnji. Modeli sa “Even Better Denim” oznakama su napravljeni i od održivijih materijala poput recikliranog pamuka i recikliranog poliestera. Farmerke su obojene najčistijom indigo bojom na tržištu koja je bolja i za okolinu i za ljude koji rade u proizvodnji.

Tako da, odaberite svoje omiljene farmerke i iskombinujte ih sa klasičnom belom košuljom, udobnim majicama raznih boja ili se odvažite i nosite ih uz još džinsa. Najbolji deo je što ne možete da pogrešite. Samo idite ka svom osećaju i ostanite verni svom stilu.

imidz 5

Budite pažljivi s Violom Bergstrom

Viola Bergstrom, jedna je od Lindex-ovih modela koji ove jeseni prikazuju pametne stilove i načine kombinovanja garderobe. Pitali smo Violu za njene tajne trikove sa garderobom.
Tretirajte svoju odeću kao svoje najbolje prijatelje i ne kupujte nagonski. Uvek je bolje razmisliti pre nego što krenete u kupovinu kako biste sprečili da završite sa odećom koju nećete koristiti.

Koje pantalone nosite?
Volim džins sa ravnim nogavicama i visokim strukom. Možete se igrati sa odabirom raznih majica sa tako dobrim krojem.

Kako se brinete za odeću?
Parim odeću umesto da ih perem, puno ih luftiram i uvek lepo I pažljivo savijam. Kada se brinete o svojoj garderobi ona će trajati duže. Tako da se trudim da budem pametna.

imidz 6
lindex zajedno

Napravi razliku za
buduće generacije

lindex footer

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.