Minimalna vrednost porudžbine je 3.000 rsd. Dostava za sve porudžbine je besplatna.

1 7

Dugogodišnji prijatelj

Farmerke je jedan od najiskrenijih “plavih” prijatelja vaše garderobe. One su sa vama tokom svih godišnjih doba i na putovanjima, na zabavama i na poslu. Bilo kada, bilo gde.
A sada pronađite svoje omiljene farmerke, naučite da vodite računa o njima i nosite ih dugo, dugo.

Briga o vašoj garderobi je i briga o životnoj sredini i želimo da vas inspirišemo da dobro brinete o svojim farmerkama. Kada je u pitanju teksas, preporučujemo vam da ih perete što je moguće manje, a umesto toga koristite druge metode kako biste ih održali čistim i urednim.

Evo par saveta kako da perete a da NEperete! svoje farmerke.

3 5

Manje pranja
Naš osnovni savet je da perete farmerke što je manje moguće. U stvari, perite ih samo kada baš morate.

3 5

Luftirajte
Teksas voli vozduh! Okačite farmerke napolju da se izluftiraju posle svakog nošenja, i ostaće „novije“ duže. Neka prenoće napolju, a mogu i duže da se luftiraju.

4 5
3 5

Zamrznite svoje farmerke
Da, istina je! Ostavite vaše farmerke da se rashlade, da budu sveže i prozračne tako što ćete ih staviti u frižider ili zamrzivač. Da se ne bi mešale sa hranom, možete da ih stavite u platnenu vrećicu.

6 6
3 5

Samo to mesto
Da li su se vaše farmerke zaprljale samo na jednom mestu? Nema problema. Jednostavno se fokusirajte na pranje samo te tačke. Uzmite blagi sapun, protrljajte nežno i isperite pod mlazom hladne vode.

3 5

Priprema je briga
Pre nego što ubacite farmerke u mašinu za veš, izvrnite ih spolja na unutra, ispraznite džepove i odvrnite nogavice.

3 5

Retko pranje
Nekada, naravno, morate da operete svoje farmerke, i to je to. Perite ih na manjim temperaturama i koristite što je manje praška mogućeand. Kada se pranje završi, dobro protresite farmerke i okačite ih da se suše na vazduhu.

10 5

Farmerke koje se vole. Zauvek.

Volimo komade na koje uvek možeš da se osloniš i u kojima se uvek osećaš udobno i moderno. Džins je pravi heroj garderobe. Tako lak za stilizovanje i tako spreman za nošenje.
Visok struk, ravna nogavica – ili skroz uska – ili široka, možda samo sužena? Koje god da više volite mi imamo par za vas. A kada pronađete svoj omiljeni kroj samo zapamtite ime modela i možete da kupite identične, bez probe, kada dođe vreme za obnovu garderobera. Pogledajte sve modele i pronađite svoj omiljen par farmerki.

lindex zajedno

Napravi razliku za
buduće generacije

lindex footer

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.