Cena dostave 300 rsd. Besplatna dostava za porudžbine iznad 7.000 rsd.

Sweatshirt tunic with rabbits - Light Dusty Green, 128 - 8172203-9308|128

Koliko je pametna vaša garderoba?
Pozdravljamo toplije dane, zelenilo i osveženu prolećnu garderobu. Ova kolekcija je napravljena od održivih materijala, na primer recikliranog poliestera, Tencel ™ i lana.
Održivost je uvek izuzetno važna za LINDEX. A ova kolekcija je samo jedan dobar primer toga. Mi volimo da vas inspirišemo da pronađete svoje prave favorite. Da ih nosite iznova i iznova.
To je tvoja pametna garderoba. Tvoj pametni ormar.

U LINDEXu imamo održiv fokus za sve što radimo i integrišemo održivost u sve naše izbore, od dizajna odeće do materijala koji odaberemo, kako radimo sa dobavljačima, kako transportujemo svoje proizvode i kako da pomognemo i našim kupcima da i oni donesu održiv izbor.

Sweatshirt tunic with rabbits - Dusty Red, 122 - 8172203-9551|122

Nazivamo ih modnim trikovima
Uvek želimo da uradimo bolje. Mislimo pametno i pažljivo. Verujemo da i vi mislite isto. Zato hajde da inspirišemo jedni druge da odaberemo pametne materijale, kreiramo garderobu koju zaista volimo i koristimo. Saveti koji zapravo čine razliku. Mi ih nazivamo modnim trikovima.
Koji su tvoji najbolji modni trikovi?

Sweatshirt tunic with rabbits - Dusty Red, 116 - 8172203-9551|116

To je magična kombinacija
Ovo nije samo trikotaža. To je džemper napravljen od održivih materijala – prilično čarobna kombinacija recikliranog pamuka, recikliranog poliestera i Tencel ™.
Nosite ga uz crnu košulju i obavezno ga uvucite.

Oh, i suknja je napravljena od EcoVero ™. Eko-viskoza, prirodno vlakno izrađeno od drvne pulpe iz odgovornog šumarstva. Održivija alternativa konvencionalnoj viskozi jer osigurava ekološku proizvodnju što je više moguće u pogledu klime, vode i upravljanja hemikalijama. Sjajno!

Sweatshirt tunic with rabbits - Dusty Red, 116 - 8172203-9551|116

Bolji izbor
Da li ste znali da je ova divna haljina uzgajana u šumi?
Napravljen je od Tencel ™. Tencel ™ je izrađen od drvne pulpe iz odgovornog šumarstva. Materijal proizveden sa smanjenim uticajem na životnu sredinu, jer se proizvodnja odvija u zatvorenom ciklusu u kome se reciklira oko 99 procenata svih procesnih hemikalija.
Takođe je sertifikovan sa Ecolabel-om. Zar to nije sjajno?

Nosite je ovako samo kao haljinu ili je uparite s farmerkama za onaj slojevit stajling. I da, sav naš teksas proizveden je sa smanjenom potrošnjom vode i hemikalija. Mi to zovemo Better Denim – bolji teksas. A imamo puno farmerki, super pametan komad garderobe koji se lako stilizuje i sa kojim stespremni u sekundi.

Sweatshirt tunic with rabbits - Dusty Red, 128 - 8172203-9551|128

Vreme je za prolećnu jaknu
Ova prolećna kolekcija sadrži dve divne jakne od 100% BCI. BCI ne znači organski pamuk već pamučnu mešavinu koja je manje štetna za životnu sredinu od tradicionalnog pamuka. Kada kupujete garderobu od pamuka, podržavate održiv uzgoj pamuka kroz Better Cotton Initiative, BCI – inicijativu za bolji pamuk.
A mi prosto volimo ovu kul kragnu, kaiš na struku i način na koji povrnete rukave. Sjajno!
Da li želite model od mekog teksasa ili čisto belu?

Stavite malo boje
Sve je u detaljima. Detalji koji predstavljaju baš vas. Skrenite pažnju na svoj izgled i izrazite svoju ličnost detaljima koje volite. Uplatite šal sa prelepom šarom u kosu. Uparite gumicu za kosu sa bojom na noktima.
Imamo tonu prolećnih boja samo da birate. Kombinujte i uklapajte različite boje i isprobajte nove šare. To je zabavno!

Napravi razliku za buduće generacije

Zajedno u velike poduhvate

Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.