Besplatna isporukaBesplatan povrat
//Najčešće postavljena pitanja
Najčešće postavljena pitanja2018-12-04T10:49:07+00:00
Koje su dostupne metode plaćanja?2018-10-30T15:46:09+00:00

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vreme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metod plaćanja

  • Plaćanje kreditnim karticama
  • MasterCard, Visa, Maestro, Amex, Dina
  • Pouzećem
Moram li da se registrujem za kupovinu u internet prodavnici?2018-10-30T15:45:26+00:00

Potrebno je da se registrujete za kupovinu u internet prodavnici. Time ćete kreirati svoj profil gde će vam biti dostupna istorija vaših narudžbina, popis željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, možete se prijaviti za informacije o aktivnostima u internet prodavnici itd.

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali funkcionisanje naše internet prodavnice i pružili, razvili i ocenili usluge na našim digitalnim kanalima, kao i da pružimo personalizovanu komunikaciju i marketing. Na ovim stranicama mogu se pojaviti i kolačići koji će prikazati relevantne oglase van lindex.rs stranica. Klikom na dugme "Slažem se" prihvatate kolačiće. Možete upravljati kolačićima u vašem internet pretraživaču. Pročitajte više o kolačićima i kako možete da se odjavite ovde. Slažem se