Minimalna vrednost porudžbine je 3.000 rsd. Dostava za sve porudžbine je besplatna.

ZAMENA I POVRAT ROBE
Pravila zamene i povrata robe

Uslovi i odredbe iz odeljka Zamena i povrat robe odnose se na sve proizvode kupljene putem LINDEX internet prodavnice. Svaki povrat može se obaviti isporukom proizvoda u internet prodavnicu LINDEX Beograd, gde se obavlja zamena ili povrat sredstava.

Ako se Kupac predomisli i odluči da vrati ispravan i nekorišćen proizvod, Kupac je obavezan da se obrati LINDEX Službi za potrošače radi organizovanja prikupljanja tih proizvoda.

Kupac je saglasan da vrati nekorišćene proizvode u izvornom stanju i u pripadajućoj ambalaži. Ako Kupac vraća proizvode zato što se predomislio, troškove vraćanja proizvoda robe snosi sam.

Ako uslovi za vraćanje proizvoda nisu ispunjeni, LINDEX distributer ima pravo da odbije povraćaj novca ili da ponudi zamenu ili LINDEX poklon/vaučer/vrednosnu karticu.

LINDEX distributer snosi troškove prevoza vraćenih proizvoda isključivo ako je proizvod neispravan ili oštećen ili je isporučen proizvod koji Kupac nije naveo u narudžbini.

LINDEX proizvod kupljen putem LINDEX internet prodavnice može se vratiti u roku od 14 dana od kupovine bez objašnjenja, kao i 7 dana za robu kupljenu na akciji uz originalni račun, a Kupac može dobiti novac natrag ako je proizvod nekorišćen i u originalnom pakovanju.

Pravilima vraćanja kupljenih LINDEX proizvoda omogućujemo kupcima da, uz originalni račun i originalno pakovanje, vrate proizvod bez dodatnog objašnjenja uz povraćaj punog iznosa, ako im kupljeni proizvod iz bilo kog razloga ne odgovara.

Ako je proizvod plaćen oročenim načinima plaćanja (npr. na rate), LINDEX distributer zadržava pravo na umanjenje ukupnog iznosa za dodatne troškove nastale zbog odabira načina plaćanja na rate.

Dokumentacija

Pravilnik o zaštiti potrošača i postupku rešavanja reklamacija
Reklamacioni list

lindex zajedno

Napravi razliku za
buduće generacije

lindex footer

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.