Prodajom artikala sa odeljenja žena i ženskog veša, u okviru Pink kampanje, zajedno sa našim kupcima donirali smo 1.000.000,00 dinara Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Mesec oktobar je vreme kada Lindex Srbija udružuje snage sa svojim kupcima u borbi protiv raka dojke. Četvrtu godinu za redom, održana je Pink kampanja, čiji su osnovni ciljevi bili prikupljanje finansijskih sredstava i podizanje svesti o ovoj opakoj bolesti.

U periodu od 24. oktobra do 06. novembra prikupljeno je 1.000.000,00 RSD koji su donirani Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Lindex Pink je kampanja za primer koja, kroz podizanje svesti žena o važnosti prevencije, daje pozitivne rezultate. Broj tumora otkrivenih u ranoj fazi je povećan, što jasno ukazuje da je i broj preventivnih pregleda je povećan. Ono što je važno da žene znaju je da je bolest izlečiva kada se otkrije u početnoj fazi“, istakao je dr Srđan Nikolić, načelnik Klinike za onkološku hirurgiju, Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

Hvala što ste podržali Pink kampanju. Bez vas ne bismo uspeli!

Zajedno u borbi protiv raka dojke,

Vaš Lindex Srbija