Minimalna vrednost porudžbine je 3.000 rsd. Dostava za sve porudžbine je besplatna.

Spisak za predškolce
Bilo da vaše dete prvi put polazi u školu, vrtić ili se jednostavno ponovo vraća svojim ustaljenim obavezama posle letnje pauze – priprema za polazak može biti vrlo stresna za sve. Pogotovo kada na to dodamo i šarenolike vremenske uslove. Ali ako ste potpuno pripremljeni, čak i kada je u pitanju samo njihova garderoba, možete bar jednu stvar skinuti sa vaših ramena i uveliko umanjiti pritisak obaveza pred polazak.

Rana jesen često znači česte promene temperature i vremena što dosta utiče na donošenje odluke šta i kako se obući. Odabir prave garderobe za sve aktivnosti na otvorenom može biti pomalo lukav, pa je najpametniji način da decu obučete slojevito.

Dobra ideja je da nabavite nekoliko osnovih komada, poput jednobojnih gornjih delova sa dugim rukavima, majica, hulahopki, trenerki i donjeg veša, tako da uvek imate spremnu garderobu koja se lako uklopi, kada ujutru postane malo stresnije. I ne zaboravite na marker, posebno ako je vaše dete sklono da zaboravi stvari. Umesto da se trudite da ustanovite da li nešto pripada vašem detetu jednostavno zapišite njegovo ime na deklaraciji i.. ta-na, sve bude jasnije i lakše.

Evo par ideja šta bi vam sve bilo potrebno za opremanje za vrtić ili školu.

2

UNISEX
Garderoba koja odgovara i dečacima i devojčicama! Zaista praktična stvar kada imate i muško i žensko dete. Nije važno čije je, važno je da im je super udobrno i da može da se nosi dugo, dugo…

9

MARKERI
Mali, ali tako važan. Prekinite lov na izgubljeno / nađeno tako što ćete jasno označiti svu odeću vaše dece njihovim imenima.

lindex zajedno

Napravi razliku za
buduće generacije

lindex footer

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.