Minimalna vrednost porudžbine je 3.000 rsd. Dostava za sve porudžbine je besplatna.

Imidz 1 3

Imajući u održivost u vidu

Samo najbolje je dovoljno dobro za bebe i u našem razigranom asortimanu za bebe nema izuzetaka. Ovde ćete pronaći malu odeću sa odličnim svojstvima gde kvalitet, funkcija i održivost idu ruku pod ruku. Uvek.

Funkcija garderobe je nešto su što uvijek imamo na umu tokom njenog dizajniranja za bebe. Želimo da vam olakšaju svakodnevicu, da bude udobna za nošenje i da dugo traje.

Garderoba za bebe za sve

Naša odeća za bebe je uniseks (sjajano, zar ne?), što znači da je vaš ukus jedino što je važno. A ako to nije dovoljno, svi naši bodići su, do veličine 68, na preklop. Lakše za vas, udobnije za vaše bebe.
Pored toga šo je udobna, održiva i sa neodoljivim šarama, naša odeća za bebe izrađena je veoma kvalitetno i sa pametnim funkcijama, kao što su rešenje za proširene veličine. To znači da ćete od jednog komada garderobe dobiti dve veličine. Kako beba raste, tako raste i garderobica. A kad je premala možete da odete odeću nekom drugom. I to bi mi nazvali dugotrajnim avanturama.
Kao što vidite, možete biti sigurni da ste napravili pametan i održiv izbor dok kupujete odeću za bebe od nas.

Imidz 4 4

Sertifikovana odeća za bebe

Još jedna odlična stvar je što za izradu naših kolekcija za bebe koristimo samo organski pamuk (ura!) a sva naša pamučna garderoba je GOTS sertifikovana. To dokazuje da su bojenje, štampanje i svaki deo proizvodnog procesa odobreni prema GOTS-ovim kriterijumima. Ova garderoba je napravljena po fer uslovima.
Proizvod označen sa GOTS mora biti proizveden od najmanje 70% organskih vlakana i ovaj standard pokriva čak i sve procese u proizvodnji, kao što su predenje vlakana, priprema i pribor dok garderoba ne bude gotova.

GOTS sertifikat

Šta je GOTS, pitate se. To je “Global Organic Tektile Standard” – odnosno standardi koji su uvedeni globalno za proizvodnju organskih materijala. GOTS je međunarodna oznaka za odeću i tekstil koja uključuje i socijalne i ekološke zahteve. Cilj GOTS-a je da potrošaču olakša izbor tekstilnih proizvoda gde je holistička perspektiva uzeta u obzir prema životnoj sredini i društvenoj odgovornosti tokom celog procesa proizvodnje. GOTS garantuje da je komad garderobe koji ste kupili izrađen od najkvalitetnijeg materijala, koji je proizveden na potpuno fer način a to podrazumeva da ni radnici u lancu proizvodnje ni životna okolina nisu ugroženi, već naprotiv zaštićeni. Sjajno zar ne?

Imidz 7 1

Ruke gore za više održive materijale

Smanjenjem broja dobavljača dobijamo povećanu transparentnost i samim tim bolji uvid u naše fabrike. To znači da možemo da primenimo promene koje poboljšavaju život onih koji rade u fabrikama.
Garderoba koja nema oznaku GOTS je izrađena od recikliranih materijala.
Možete biti sigurni da uvek pravite dobar izbor kada kupujete garderobu za bebe od Lindex-a.

lindex zajedno

Napravi razliku za
buduće generacije

lindex footer

Zajedno u velike poduhvate
Želis da se pridružiš našem timu?

KUPUJTE SIGURNO

Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.